Loading...

Contact

“Fall in love with caring for yourself. Body, Mind and Spirit”

Ortho-moleculaire begeleiding

 

Maak je keuze uit ons uitgebreid aanbod aan topmerken.

Naast mijn wetenschappelijke opleiding en mijn ervaring in het apothekersvak groeide doorheen de jaren ook mijn interesse in voeding en voedingssupplementen. Mijns inziens vormt je voeding de basis van je gezondheid, aangevuld met supplementen. Hiermee voorkom je alvast allerlei kwalen. Uiteraard los je met je supplementen niet alle problemen en kwalen op; op dat moment komt uiteraard de klassieke medicatie van pas. Mijn opleiding tot Orthomoleculair Therapeut was dan ook een logisch vervolg om mijn cliënten optimaal te kunnen begeleiden in een gezond en evenwichtig leven.

De basis voor de orthomoleculaire geneeskunde speelt zich nl. af in je keuken en op je bord. De therapie richt zich voornamelijk op het aanpassen van je voedingspatroon en levensstijl, aangevuld met supplementen (vitaminen, mineralen, aminozuren, essentiële vetzuren, enzymen, medicinale planten, enz.)

Waar er in de gewone geneeskunde problemen symptomatisch worden aangepakt, bekijkt de orthomoleculaire geneeskunde het probleem vanuit een totaalperspectief; we gaan samen met een arts onderzoeken hoe een bepaald ziektebeeld kan ontstaan en met welke supplementen men zich hier in de toekomst tegen kan wapenen.

Orthomoleculaire geneeskunde is wel degellijk onderbouwd met wetenschappelijke bewijzen. Het is dus geen alternatieve geneeskunde. Naast deze opleiding volgde ik diverse andere bijscholingen. Eénmaal per week ontvangen wij in onze apotheek een firma die uitleg geeft over de producten, de werking, de resultaten, … Op die manier blijven wij mee met de nieuwste ontwikkelingen en vergaart ons team een brede kennis zodat we u kunnen bijstaan bij allerhande kwalen en problemen.

Orthomoleculaire therapie kan niet enkel een oplossing bieden voor verschillende aandoeningen zoals maag- en darmproblemen, chronische ontstekingen, hormonale disbalans, vermoeidheid, burn-out, moeite met gezond gewicht te behouden, slaapproblemen, depressie, …, maar is ook voor iedereen die energiek in het leven wil staan!

Wij geven om jou en je gezondheid!

Je kan bij ons terecht met al je vragen over je voeding en supplementen die bijdragen tot een energiek leven en je preventief gezond houden!

Véronique Janssens