“Happiness is… working with great people”

Uw gezondheid begint hier!

Het enthousiaste team van Apotheek Véronique Janssens ontvangt je dagelijks met de glimlach en luistert graag naar al je vragen en bekommernissen. Wij streven naar het geven van degelijk en correct advies en een juiste begeleiding in het medicatiegebruik. Daarnaast maken we je graag wegwijs in ons uitgebreide assortiment aan andere gezondheids- en/of cosmeticaproducten.
Laten we even kennismaken.

Véronique Janssens

Apotheker Titularis

Véronique Janssens

“Let food be your medicine and medicine be your food”

In onze apotheek staat het innerlijke en uiterlijke welzijn centraal. Beide zijn nauw verbonden met elkaar.

Naast mijn basisopleiding farmacie, waarbij ik advies geef over geneesmiddelen en een perfecte opvolging van medicatieschema’s biedt, volgde ik op regelmatige basis post-universitaire studies. Zo specialiseerde ik me in voedingsadvies, (sport)suppletie, fytotherapie, orthomoleculaire begeleiding, homeopathie, cosmetica, … net omdat ik ervan overtuigd ben dat een gezonde levensstijl, beweging en de juiste voeding bijdragen tot een goede gezondheid.

Samen met u werken we aan een gezonde toekomst! 

Christel Roels

Apotheker

Christel Roels

“Create a life that feels good on the inside and looks good on the outside”

Net zoals in mijn gezin is zorgen voor mensen een passie. Ik heb het geluk al 23 jaar dagelijks te zorgen voor mensen en hen het beste advies te geven. Met veel enthousiasme en overgave help ik mensen bij hun kwaaltjes en bekommernissen.

Ik school me regelmatig bij om op ieder moment up-to-date informatie te kunnen verschaffen en je te kunnen begeleiden naar een optimale gezondheid. Als huisapotheker help ik je graag bij jouw medicatieschema zodat je steeds alle geneesmiddelen correct gebruikt.

Lisa Vermeire

Apotheker

Lisa Vermeire

“The greatest wealth is health”

Mensen helpen was voor mij de grootste drijfveer om de opleiding farmacie aan te vatten. Ik hou ervan om continue bij te leren over ontwikkelingen in de farmasector en nieuwe gamma’s farmaceutische producten te ontdekken. Met deze kennis hoop ik zoveel mogelijk patiënten te kunnen helpen. Bij Apotheek Veronique Jansens proberen we de patiënt zoveel mogelijk te informeren door infosessies te organiseren over de ontwikkelingen binnen de apotheek. Met al je vragen kun je bij mij terecht en ik zoek graag samen met jou naar de beste oplossing!

Saartje Steppe

Apotheker

2d11d348-8277-4ee7-98c0-3be14b256efc

“You don’t need a cape to be a hero. You just need to care”

Apotheker worden was al van jongs af mijn droom. Ik ben dan ook met veel enthousiasme gaan studeren. Met diezelfde ingesteldheid sta ik nu elke dag paraat in de apotheek. Het geeft me een enorme voldoening wanneer ik mijn patiënten goed kan helpen en deze tevreden buiten gaan.
In de magistrale bereidingen kan ik me volledig uitleven. Ik ben leergierig en volg op regelmatige basis extra opleidingen om mee te zijn met de nieuwste ontwikkelingen in de geneeskunde.