“Happiness is… working with great people”

Uw gezondheid begint hier!

Het enthousiaste team van Apotheek Véronique Janssens ontvangt je dagelijks met de glimlach en luistert graag naar al je vragen en bekommernissen. Wij streven naar het geven van degelijk en correct advies en een juiste begeleiding in het medicatiegebruik. Daarnaast maken we je graag wegwijs in ons uitgebreide assortiment aan andere gezondheids- en/of cosmeticaproducten.
Laten we even kennismaken.

Véronique Janssens

Apotheker Titularis

1

“Let food be your medicine and medicine be your food”

In onze apotheek staat het innerlijke en uiterlijke welzijn centraal. Beide zijn nauw verbonden met elkaar.


Naast mijn basisopleiding farmacie, waarbij ik advies geef over geneesmiddelen en een perfecte opvolging van medicatieschema’s biedt, volgde ik op regelmatige basis post-universitaire studies. Zo specialiseerde ik me in voedingsadvies, (sport)suppletie, fytotherapie, orthomoleculaire begeleiding, homeopathie, cosmetica, … net omdat ik ervan overtuigd ben dat een gezonde levensstijl, beweging en de juiste voeding bijdragen tot een goede gezondheid.


Samen met u werken we aan een gezonde toekomst! 

Christel Roels

Apotheker

3

“Create a life that feels good on the inside and looks good on the outside”

Net zoals in mijn gezin is zorgen voor mensen een passie. Ik heb het geluk al 23 jaar dagelijks te zorgen voor mensen en hen het beste advies te geven. Met veel enthousiasme en overgave help ik mensen bij hun kwaaltjes en bekommernissen.


Ik school me regelmatig bij om op ieder moment up-to-date informatie te kunnen verschaffen en je te kunnen begeleiden naar een optimale gezondheid. Als huisapotheker help ik je graag bij jouw medicatieschema zodat je steeds alle geneesmiddelen correct gebruikt.

Andries

Apotheker

2

“The greatest wealth is health”

Als apotheker sta ik graag voor je klaar met gepast advies bij je nieuwe en  medicatie. Goeie raad en een luisterend oor bieden zijn voor mij cruciaal binnen het uitoefenen van mijn job.


Bij apotheek Janssens zijn we ook geboeid door voedingssupplementen. We geloven sterk dat de juiste supplementen kunnen helpen om chronische ziekten te voorkomen. We beschikken in de apotheek dan ook over enkele tools om samen met jullie op zoek te gaan naar de juiste supplementen op maat!

Vanuit mijn passie voor hardlopen en racefietsen heb ik zelf al veel ervaring opgedaan met verschillende gamma’s en producten van sportvoeding en -supplementen.


Ik hou me graag bezig met het maken van magistrale bereidingen en vind het belangrijk dat deze snel en met grote zorg en nauwkeurigheid kunnen worden afgeleverd.