Loading...

Contact

“Fall in love with caring for yourself. Body, Mind and Spirit”

Baby & mama

Maak je keuze uit ons uitgebreid aanbod aan topmerken.

Babyverzorging
Verwen je baby met de nieuwe verzorgingslijn van Louis Widmer. Van deze producten mag je zeker zijn dat ze gemaakt zijn uit natuurlijke bestanddelen en ze zijn bovendien ecologisch verpakt.
Ook voor gevoelige baby’s hebben we een gespecialiseerd assortiment van Widmer zonder parfum. Ontdek deze nieuwe gamma’s in onze apotheek!
Daarnaast vind je bij ons ook heerlijk geurende anti-allergische producten van oa. Mustela, Galenco, A-derma baby, Uriage baby, ….

Babyvoeding
Het gezegde ‘je bent wat je eet’ gaat niet op voor baby’s. Voor de allerjongsten geldt een andere regel: ‘je wordt wat je eet. Geef je baby het allerbeste en vraag raad aan onze apothekers ook bij eetproblemen (huilbaby’s, reflux, …). Wij volgen het gamma van Nutrilon en Nestlé, ….

Babyaccessoires
Maak je keuze uit ons gamma kwalitatieve en veilige fopspenen en bijtringen. Met onze leuke luchtbevochtigers en diertjesaerosols maken wij op een speelse manier je kindje weer beter.

Zwangerschap
Beleef samen met ons een perfecte zwangerschap. Wij begeleiden je in alle fases van dit mooie traject en bieden ondersteuning waar nodig; striemenzalf, testen, vitaminen, advies bij het innemen van geneesmiddelen, roze en blauwe zwangerschapsdoos, zonneproducten, …