Loading...

Contact

“Fall in love with caring for yourself. Body, Mind and Spirit”

Afslanken & welzijn

Jezelf lekker verwennen en verzorgen. Maak je keuze uit ons uitgebreid aanbod aan topmerken.

Iedereen ziet er natuurlijk graag stralend uit en voelt zich graag goed in z’n vel.

Wij adviseren u bij uw keuze in afslankingsproducten maar bieden ook producten aan die uw algemeen welzijn bevorderen.

Zo hebben wij een assortiment superfoods van ‘Vitanza’ waar we door middel van lekkere en makkelijke recepten u wegwijs maken in het gebruik van deze superfoods en de integratie ervan in uw dagelijks eetpatroon. Daarnaast organiseren we regelmatig workshops zodat u zelf aan de slag kunt met deze gezonde en lekkere vitaminebommetjes. Ze vormen dé weg naar een gezond lichaam.

Voor mensen die een paar kilootjes willen afslanken adviseren we onze eigen afslankers; met deze producten gaan de kilo’s er iets sneller af hetgeen motiveert om een dieet vol te houden.

Voor mensen die veel kilo’s willen verliezen werken wij graag samen met merken als XLS Medical en Modifast of bieden we onze eigen huisbereiding afslankcapsules aan. Onder begeleiding van een arts, en/of diëtiste helpen we u met het samenstellen van een menu bestaande uit producten die u eerst en vooral graag eet en die binnen uw levensritme passen. Afhankelijk hiervan stellen we een assortiment samen en helpen we u graag op weg!

Ons thee-assortiment van ‘Tilman’ bevat lekkere thee’tjes voor overdag; probeer eens onze detoxthee of onze antioxidanten-thee. Of kom na een lange werkdag helemaal tot rust met onze ontspannende thee-mengelingen.