De Spring Shopping Days 2021

Het is elk jaar opnieuw een zekerheid: na de lange donkere wintermaanden maakt de lente haar opwachting. De dagen worden beetje bij beetje langer en lichter, de temperaturen stijgen langzaam maar zeker en in de knoppen aan de kale bomen zitten frisgroene blaadjes te popelen om te verschijnen. Een wonderlijke cirkel zonder einde.

Vier de lente met de Never Ending Circle en 21% korting.

 

Dit jaar vieren we het begin van de lente van donderdag 18.03.2021 tot en met zaterdag 20.03.2021. Krijg uitzonderlijk 21% korting op al je favoriete RainPharma producten.

 

Zo ben jij helemaal klaar voor een nieuwe start op 21.03.2021!

 

Om alles uit je nieuwe start te halen ontwierp RainPharma voor jou de Never Ending Circle (t.w.v. 59€), een stijlvolle schaal die jou dagelijkse “kleine gelukskes” extra bijzonder maakt. Deze Never Ending Circle is de start voor jou Spring Shopping Days.

⁠De Never Ending Circle is jouw toegangsticket voor de RainPharma Spring Shopping Days. Op alles wat erin past, met een maximum van 21 producten, krijg je maar liefst 21% korting. Je mag trouwens niet alleen de Never Ending Circle vullen, maar ook de bewaardoos én het deksel.⁠ Alle RainPharma producten en accessoires vanaf € 7 doen mee.⁠

Wil je nog eens alle spelregels op een rijtje? Bekijk dan onze inspirerende Spring 2021 video.

Never Ending Circle

Natuurlijk gingen we ook dit jaar op zoek naar een design drager die jij volledig mag vullen met je favoriete producten. We zijn heel trots om jou eindelijk de stijlvolle Never Ending Circle te kunnen voorstellen. Hét hebbeding voor de lente. Is het een voetbad? Een mand voor magazines? Een fruitschaal? Een decoratieve doos? De Never Ending Circle is het allemaal én nog zoveel meer. Onze vijfjarige YouTube-ster William stelt jou met veel plezier en humor de Never Ending Circle en al zijn mogelijkheden voor!

Getuigenissen

Onder het motto ‘Geen beter advies dan dat van een ervaringsdeskundige’ zette we een aantal trouwe RainPharma fans voor de camera en vroegen hen naar hun ervaringen.⁠ Wat betekent RainPharma voor hen?⁠ Welke producten gebruiken ze het liefst en waarom?⁠ En hoe helpt hun RainPharma expert hen daarbij? ⁠⁠Benieuwd naar wat zij over RainPharma te vertellen hebben? Bekijk het inspirerende filmpje hier.

21 rituelen

De kracht van rituelen is alom gekend. Ze helpen ons niet alleen om een fase af te sluiten of te breken met oude gewoontes, maar ze zorgen er ook voor dat we vol goesting en energie aan een nieuw hoofdstuk kunnen beginnen. ⁠Wat zou jij graag anders of beter willen? Je huid elke dag laten stralen, eindelijk beter slapen zodat je de dagen energiek doorkomt, wat fitter en lichter in je vel zitten of van je huis een gezellige en geurige thuis maken? Wat je ook wilt bereiken, wij helpen je graag op weg. ⁠

De komende weken stellen we je graag 21 rituelen voor die van jou de beste en mooiste versie van jezelf maken. Ontdek welke producten jou helpen om je doel te bereiken en hoe je concreet aan de slag gaat. ⁠

 

RITUEEL 1: Ik wil streelzachte en mooie voeten

RITUEEL 2: Ik wil frisse en verzorgde voeten

RITUEEL 3: Ik wil een stralende zonnige tint

RITUEEL 4: Ik wil van mijn huis een heerlijk geurige thuis maken

RITUEEL 5: Ik wil elke dag zorgeloos genieten van mijn doucheritueel

RITUEEL 6: Ik wil beter en fitter in mijn vel zitten

RITUEEL 7: Ik wil zachte en verzorgde handen

RITUEEL 8: Ik wil elke ochtend een energieke start nemen

RITUEEL 9: Ik wil beter slapen

RITUEEL 10: Ik wil een jonge stralende huid

RITUEEL 11: Ik wil een zuivere huid zonder puistjes

RITUEEL 12: Ik wil komaf maken met mijn droge huid

RITUEEL 13: Ik wil mijn gevoelige huid de juiste verzorging geven

RITUEEL 14: Ik wil mijn huid snel maar ook heel goed verzorgen

RITUEEL 15: Ik wil de huid van mijn baby in alle zachtheid verzorgen

RITUEEL 16: Ik wil glanzende gezonde lokken

RITUEEL 17: Ik wil altijd leuke cadeautjes in huis hebben

RITUEEL 18: Ik wil iemand die ik graag zie verwennen met een heerlijke massage

RITUEEL 19: Ik wil helemaal tot rust komen in een zalig bad

RITUEEL 20: Ik wil mijn gelaat in alle zachtheid verzorgen

RITUEEL 21: Ik wil zorgeloos genieten van de zon